top of page
23-09_Eerbetoon-Shot19_edited.png

'Wat je nu betekent verdient ooit een eerbetoon'

‘Als het zover is, wil ik dat mijn kinderen weten wat mijn wensen zijn. Dat zij dan niet temidden van hun verdriet, ook nog voor allerlei vraagtekens staan’

- Riet, 73 jaar -

‘Door m’n ziekte glipt alles me door de vingers heen. Hoe confronterend ook, het geeft mij nu een goed gevoel nog wel regie te hebben over m’n eigen afscheid’

- Pim, 61 jaar -

‘Mijn beste vriend is weggerukt uit het leven. Pats boem, veel te jong. Dat deed mij beseffen dat dit mij ook kan overkomen.

Ik leg de belangrijkste dingen daarom nu liever vast. Voor mij is dat bijvoorbeeld m’n muziekvoorkeur’

- Thomas, 39 jaar -

…. dit is een greep uit aanleidingen om het over je eigen afscheid te hebben. Naast de rust die het jezelf op kan leveren, is het voor je dierbare(n) een houvast in heel donkere dagen. Dagen waarin het verdriet vers is en er tegelijkertijd een stortvloed aan keuzes op je afkomt.  

Waar en hoe opbaren? Begraven of cremeren? Een wade, mand of een kist? Danny Vera of Chopin? In een fort, uitvaartcentrum of in de kerk? Klein en intiem of groots en meeslepend? En dan hebben we het nog niet over de kaart, advertentie, vervoer….


Vanuit onze ervaring weten wij dat wanneer nabestaanden bekend zijn met de uitvaartwensen er veel meer ruimte ontstaat om je te focussen op het afscheid nemen, op de mooie herinneringen en anekdotes.

 

Eerbetoon in gesprek

Interesse in een wensgesprek?

Bij ons ben je welkom voor een goede kop koffie en zo’n gesprek. Of we komen jouw kant op, dat kan natuurlijk ook. We horen dan graag meer over wie je bent, waar je voor staat en wat voor jou belangrijk is. Van daaruit nemen we je mee langs allerlei keuzes. We rijken je inspiratie aan en als je wilt leggen wij het voor je vast en vertalen we de wensen naar een kostenbegroting. 

 

bottom of page