top of page
BureauAPS_Eerbetoon 3 bewerkt.jpg

Een uitvaart in Woerden en omgeving

Eerbetoon verzorgt uitvaarten in Woerden en omgeving. Ook daarbuiten helpen wij u graag, want een eerbetoon kent geen grenzen. Hoe u samen met ons tot een uitvaart komt die geheel bij uw wensen past, leest u hieronder.

Ook voor het overlijden

Soms vinden mensen het fijn om al voor het overlijden contact op te nemen. Om informatie in te winnen over wat zoal mogelijk is of een kostenindicatie te krijgen. U kunt aangeven hoe u uw eigen afscheid ziet. Door uw wensen ten aanzien van bijvoorbeeld cremeren of begraven vast te leggen, heeft u invloed op uw eigen uitvaart. Nabestaanden kunnen uw wensen dan als leidraad voor het afscheid gebruiken.

Eerbetoon heeft een speciaal boekje ontwikkeld, het boekje ‘Uitvaartwensen’. In dit boekje wordt u aan de hand van allerlei keuzes, meegenomen in alle aspecten van een uitvaart. Wanneer u het fijn vindt om uw wensen eerst te bespreken of als u eerst wilt vernemen wat er allemaal mogelijk is, kunt u ook altijd een geheel vrijblijvend wensengesprek aanvragen. Karin komt dan bij u langs, luistert naar uw ideeën en rijkt u waar nodig, inspiratie aan. Bekijk of download ons Uitvaartwensen boekje en blader door onze online Uitvaartkisten catalogus of ons Inspiratietekst boekje. Wilt u een fysiek exemplaar van ons Uitvaartwensenboekje ontvangen? 

Uitvaartwensen boekje

BureauAPS_Eerbetoon 7.jpg
Eerbetoon_Mockup-wensenboekje.jpg

Laat u inspireren door de mogelijkheden

01

Blader door het Uitvaartwensen boekje van Eerbetoon en download een exemplaar om uw wensen te noteren.

02

Blader door de online catalogus voor inspiratie op het gebied van uitvaartkisten, rouwkaarten, bloemen en urnen.

03

Bekijk inspiratieteksten voor op de rouwkaart.

De Woerden-Kist

Samen met collega ondernemer Nicole Fazzi-Burgers liet Eerbetoon de Woerden-Kist voor de Uitvaartmarkt in Woerden ontwikkelen. De kist is rondom bedrukt met een prachtige pentekening van Kees Jansen. Als echte Woerdenaar herkent u vast Kasteel Woerden, de Bonaventurakerk, de Oostdam en andere bekende Woerdense gebouwen en uitzichten. 

Schermafbeelding 2022-09-08 om 13.39.05.png

Levensloop

Het is niet niks om het leven van uw dierbare samen te vatten voor een toespraak. Wanneer dit u moeilijk valt, kan Eerbetoon u helpen. In een aparte afspraak helpt Karin u woorden te vinden die het leven van uw geliefde beschrijven. Samen met u gaat zij op zoek naar de rode draad die het leven heeft gevormd. Zo komt zij tot een levensloop die zij aan u voorlegt. En dan is het aan u of u deze tijdens een afscheidsdienst zelf wilt voordragen, of dat Karin dit namens u doet.

BureauAPS_Eerbetoon 10.jpg

Eerbetoon kan uw uitvaart begeleiden; ongeacht óf; waar en hoe u bent verzekerd.

Als een dierbare overleden is

Een overlijden is een heftige gebeurtenis voor nabestaanden. Neem daarom eerst de tijd om hierbij stil te staan. Nadat de dokter is geweest, kunt u contact opnemen met Eerbetoon. Vanaf dat moment ontstaat een intensieve samenwerking die ongeveer een week duurt. De dag na het eerste gesprek levert Eerbetoon u een begroting. De hoogte hiervan is geheel afhankelijk van uw wensen.

BureauAPS_Eerbetoon 18.jpg

De dagen voor de uitvaart

Stap voor stap komen we tot een afscheid dat bij u en de overledene past. U maakt keuzes over begraven of cremeren, de rouwkaart, bloemen en locaties en wij regelen de rest. Zo kunt u zich richten op het schrijven van teksten, kiezen van muziek of verzamelen van foto’s. U bepaalt zelf wat onze rol is tijdens de afscheidsdienst: dat kan op de achtergrond zijn, als spreker namens de familie of als ceremoniemeester.

Na het afscheid

Als alle drukte rondom de uitvaart is stilgevallen, neemt Eerbetoon contact met u op. Wanneer u hier behoefte aan heeft, spreken wij zo’n twee weken na de uitvaart af. Enerzijds om samen terug te blikken op de uitvaart en te horen hoe het met u gaat. Anderzijds om praktische zaken zoals een grafmonument of asbestemming en mogelijke bedankkaartjes te bespreken.

BureauAPS_Eerbetoon 19.jpg

Een uitvaart in Woerden en omgeving

Eerbetoon werkt voornamelijk in de omgeving van Woerden, maar omdat een echt hommage geen grenzen kent soms ook daarbuiten. Wij vertellen u graag meer over onze werkwijze.

bottom of page