top of page
BureauAPS_Eerbetoon-23.jpg

Een persoonlijke uitvaart bij Eerbetoon

Karin Horsting maakte zelf mee hoe je wél en hoe je níet begeleid wilt worden in de dagen voor een uitvaart. Zij gelooft dat een afscheid een eerbetoon is aan het leven. Eerbetoon helpt vol warmte en betrokkenheid om een persoonlijk afscheid vorm te geven dat de start vormt voor uw rouwverwerking. Centraal staat niet hoe het hoort, maar hoe het precies past of voelt.

Een eerbetoon kent geen grenzen en Karin zet zich met haar hele ziel voor u in. Ze onderhoudt nauw contact met u als nabestaande en neemt alle praktische zaken uit handen. Karin werkt samen met een team van warme, eerlijke en betrokken partijen. Zo kan zij uw wensen waarmaken en doet het persoonlijk afscheid recht aan uw overleden dierbare.

Meer weten over Eerbetoon?

Karin sprak in De Houten Jas. Een podcast voor professionals in uitvaartland door Après La Vie Academie, waar zij is afgestudeerd als uitvaartondernemer. Bekijk het fragment of beluister de hele podcast.

Karin is geïnterviewd door SportKnowHowXL. Resultaat? Een prachtige beschrijving van hoe zij vanuit de sport in de uitvaartbranche terecht is gekomen.

Marian; een ‘eerbetoner’ in hart en nieren

Marian Stoof, woonachtig in Kamerik, is de rechter- en linkerhand van Karin. Sinds de start van Eerbetoon in 2018 assisteert zij bij condoleances en uitvaarten. Marian is een fantastische gastvrouw en doet haar werk vanuit haar hart. Met oog voor detail voelt zij heel goed aan wat nodig is om een uitvaart soepel en perfect te laten verlopen.

BureauAPS_Eerbetoon_Bewerkt7.jpg

Ook bij afwezigheid van Karin in vertrouwde handen

Wanneer Karin afwezig is, neemt Esther of Jack het over. En bent u in net zulke goede handen.

Esther-Sprey-Fotografie-InBeeld-P2250807.jpg

Jack

Graag stellen wij collega Jack Ligtvoet aan u voor. Tegelijkertijd met Karin heeft hij de opleiding tot uitvaartbegeleider gedaan en afgerond. Zij vonden elkaar direct in dezelfde aanpak en servicegerichtheid. Na ruim 16 jaar gewerkt te hebben in luxe en boutique hotels in binnen- en buitenland koos Jack ervoor om uitvaartbegeleider te worden. Een bewuste keuze om tot ondersteuning te kunnen zijn in een levensperiode van nabestaanden waarin ontzorgen en begeleiding écht nodig zijn. Het afscheid mag dan wel definitief zijn, maar de herinnering is onuitwisbaar. 

Esther

Karin en Esther hebben elkaar bij de opleiding tot uitvaartbegeleider leren kennen. Esther had ook een heel andere achtergrond, zij komt namelijk uit de sales. Beiden hebben – juist door hun heel andere achtergrond – met hart en ziel voor dit werk gekozen. Families bijstaan op een kwetsbaar moment in hun leven. Overzicht brengen, voor rust zorgen, en komen tot een warm en licht afscheid. Waar mogelijk met een vleugje humor. Maar altijd met oog voor detail, stap voor stap, en met als uitgangspunt de wens van de familie. Zij hebben elkaar gevonden in deze manier van werken. 

Foto-Jack.jpg

Lees ons blog

Het is niet gek als u niet meteen weet wat te doen als uw dierbare is overleden. In ons blog vindt u een checklist, referenties en herkenbare verhalen over een persoonlijke uitvaart.

bottom of page