top of page
23-09_Eerbetoon-Shot9-0558-WEB.jpg

Eerbetoon
Wij zien een afscheid van een dierbare als een eerbetoon aan het leven van diegene. Daarom vinden wij het belangrijk te spreken over de liefde, de waardering, de herinneringen en datgene wat de persoon heeft betekend bij leven. Dit is voor ons de basis van een vertaling naar een waardig, eervol afscheid.

 

Aandacht
Wij zijn Karin Horsting en Marieke Dik

en wij delen de visie dat oprechte aandacht

voor nabestaanden en hun overleden dierbare, het verschil maakt.

23-09_Eerbetoon-Shot5.Marieke_0088.jpg

Rust
Liefdevol helpt Eerbetoon nabestaanden om het afscheid heilzaam te laten zijn. We vragen naar wat er werkelijk nodig is. Wij kijken daarbij niet naar hoe het hoort, maar hoe het precies past of voelt en laten zien wat er allemaal mogelijk is. We onderhouden nauw contact en nemen waar gewenst praktische zaken uit handen. Wij nemen voor iedere stap de tijd en brengen rust en overzicht in hectische dagen.

 

Creatief
We werken samen met een team van warme, eerlijke en betrokken partners. Gepaard met onze aandacht en creativiteit worden wensen waargemaakt. Het afscheid is dán een liefdevol en waardig eerbetoon, doet recht aan de overleden dierbare en vormt een mooie herinnering…

‘De dood heeft zoveel kleuren. Waarom kiezen we voor zwart? Het kan ieder moment gebeuren. Dus volg alsjeblieft je hart….’
Goldband – ‘Requiem’

Meer weten over Eerbetoon?

Karin sprak in De Houten Jas. Een podcast voor professionals in uitvaartland door Après La Vie Academie, waar zij is afgestudeerd als uitvaartondernemer. Bekijk het fragment of beluister de hele podcast.

Karin is geïnterviewd door SportKnowHowXL. Resultaat? Een prachtige beschrijving van hoe zij vanuit de sport in de uitvaartbranche terecht is gekomen.

Marian; een ‘eerbetoner’ in hart en nieren

Marian Stoof, woonachtig in Kamerik, is de rechter- en linkerhand van Karin. Sinds de start van Eerbetoon in 2018 assisteert zij bij condoleances en uitvaarten. Marian is een fantastische gastvrouw en doet haar werk vanuit haar hart. Met oog voor detail voelt zij heel goed aan wat nodig is om een uitvaart soepel en perfect te laten verlopen.

23-09_Eerbetoon-Shot2_edited.jpg

Ook bij afwezigheid van Karin en Marieke in vertrouwde handen

Wanneer Karin én Marieke afwezig zijn, neemt Miriam het van ons over. En ben je ook in goede handen.
 

23-09_Eerbetoon-Shot6.Achterwacht Mir_0105.jpg

Lees ons blog

Het is niet gek als je niet meteen weet wat te doen als uw dierbare is overleden. In ons blog vind je een checklist, referenties en herkenbare verhalen over een persoonlijke uitvaart.

bottom of page