top of page
Eerbetoon Oprichter Karin Horsting

Eerbetoon

Wij zien een afscheid van een dierbare als een eerbetoon aan het leven van diegene. Daarom vinden wij het belangrijk te spreken over de liefde, de waardering, de herinneringen en datgene wat de persoon heeft betekend bij leven. Dit is voor ons de basis van een vertaling naar een waardig, eervol afscheid.

Aandacht

Wij zijn Karin Horsting en Marieke Dik en wij delen de visie dat oprechte aandacht voor nabestaanden en hun overleden dierbare, het verschil maakt.

Rust

Liefdevol helpt Eerbetoon nabestaanden om het afscheid heilzaam te laten zijn. We vragen naar wat er werkelijk nodig is. Wij kijken daarbij niet naar hoe het hoort, maar hoe het precies past of voelt en laten zien wat er allemaal mogelijk is. We onderhouden nauw contact en nemen waar gewenst praktische zaken uit handen. Wij nemen voor iedere stap de tijd en brengen rust en overzicht in hectische dagen.

Creatief

We werken samen met een team van warme, eerlijke en betrokken partners. Gepaard met onze aandacht en creativiteit worden wensen waargemaakt. Het afscheid is dán een liefdevol en waardig eerbetoon, doet recht aan de overleden dierbare en vormt een mooie herinnering…

23-09_Eerbetoon-Shot5_edited.jpg
23-09_Eerbetoon-Shot21.Muziek_1405-WEB.jpg

‘De dood heeft zoveel kleuren. Waarom kiezen we voor zwart? Het kan ieder moment gebeuren. Dus volg alsjeblieft je hart….’
Goldband – ‘Requiem’

Ook bij afwezigheid van Karin en Marieke in vertrouwde handen

Eerbetoon Medewerker Miriam

Wanneer Karin én Marieke afwezig zijn, neemt Miriam of Marjolein het van ons over. En ben je ook in goede handen.

Miriam 

Marian; een ‘eerbetoner’ in hart en nieren

Marian Stoof, woonachtig in Kamerik, assisteert bij condoleances en uitvaarten. Marian is een fantastische gastvrouw en doet haar werk vanuit haar hart. Met oog voor detail voelt zij heel goed aan wat nodig is om een uitvaart soepel en perfect te laten verlopen.

Eerbetoon Gastvrouw Marian Stoof

Meer weten over Eerbetoon?

23-09_Eerbetoon-Shot12_edited.jpg
Eerbetoon Logo Vogel

Karin sprak in De Houten Jas. Een podcast voor professionals in uitvaartland door Après La Vie Academie, waar zij is afgestudeerd als uitvaartondernemer. Bekijk het fragment of beluister de hele podcast.

Eerbetoon Logo Vogel

Karin is geïnterviewd door SportKnowHowXL. Resultaat? Een prachtige beschrijving van hoe zij vanuit de sport in de uitvaartbranche terecht is gekomen.

Lees ons blog

Het is niet gek als je niet meteen weet wat te doen als uw dierbare is overleden. In ons blog vind je een checklist, referenties en herkenbare verhalen over een persoonlijke uitvaart.

bottom of page