top of page
  • Foto van schrijverEerbetoon

Monique en Geert – april 2021

Bijgewerkt op: 6 jun. 2023


Gisteren op 18 maart heb ik al mijn complimenten aan u uitgesproken. Toch wil u het nog een keer schriftelijk laten weten dat wij zeer onder de indruk waren van de professionaliteit en de regie van de ceremonie. Zelf werk ik in de horeca en weet als geen ander dat achter het schijnbaar achteloos bedienen van mensen een hele rits van voorwaarden zit waar mijn gasten geen weet van hebben, wat ook de bedoeling is.


'U heeft bijgedragen het leed te verzachten’


Wij hebben in onze dienstverlening veel gemeen behalve dan dat ik de kans krijg om fouten te herstellen. Bij u moet het in een keer perfect zijn. Wij hebben inmiddels veel begrafenissen en crematies meegemaakt maar de ceremonie van gisteren viel ons op door het tempo, de rust en de nieuwe rituelen. U heeft zich werkelijk onderscheiden van andere uitvaartondernemingen en bijgedragen om het leed te verzachten. Ik zet uw bedrijf in ieder geval in mijn adressenlijst, al hoop ik er nog lang geen gebruik van hoeven te maken….


Monique en Geert

Comments


bottom of page