top of page
  • Foto van schrijverEerbetoon

Remco Koteris – december 2021

Bijgewerkt op: 6 jun. 2023

Toen in november mijn vader overleed, kon ik maar aan één persoon denken om te bellen om ons te helpen met alles wat er nu op ons af zou komen. Niet alleen zijn Karin en ik jeugdvrienden, we kwamen elkaar ook nog regelmatig tegen in Woerden en daarnaast kende zij mijn vader ook van vroeger. Redenen te over dus om haar te bellen en te vragen of Eerbetoon de uitvaart van mijn vader voor ons kon regelen. Wetende wat een fijne en rustige persoon Karin is, had ik er alle vertrouwen in dat ze ons prima kon helpen. Ze heeft dat vertrouwen niet beschaamd, integendeel.

Vanaf de eerste ochtend dat ze bij mijn moeder thuis kwam, heeft ze ons de zorgen uit handen genomen. Vriendelijk, geduldig en met oprechte interesse hoorde ze ons verhaal aan en vertelde ze ons wat er allemaal zou gaan gebeuren de komende dagen.


Het is allemaal perfect verlopen, Karin heeft op de achtergrond alles in gang gezet en ons geholpen met alle keuzes die we moesten maken om de uitvaart zo passend mogelijk te maken. De extra’s die ze kon aanbieden, zoals bijvoorbeeld live piano muziek tijdens de ceremonie, voegden enorm veel toe aan de kracht en de pracht van het uiteindelijke afscheid. Haar eigen bijdragen als ceremoniemeester én de prachtige in memoriam voor mijn vader waren zeer goed en pasten perfect in de serene, prachtige setting in het crematorium.


Mijn vader heeft het afscheid gekregen dat hij verdiende en wij hebben een mooi afscheid gekregen om op terug te kijken. Dat goede gevoel bewaren we voor altijd. Wetende hoeveel er mis kan gaan in zo’n korte tijdspanne met zoveel schakels waarmee rekening gehouden moet worden, schat ik de prestaties van Karin en Eerbetoon des te hoger in. Als begrafenisondernemer, maar nog meer als mens.


Karin gelooft in liefde en dat straalt ze uit.

Namens mijn moeder en familie en vrienden wil ik je via deze weg nogmaals heel erg bedanken voor je diensten, Karin. Dit mooie afscheid is voor altijd!

Remco Koteris

Comentarios


bottom of page